Stichting WebwinkelKeur
Sponsoring Kleine zaal
Bedrijf Stichting WebwinkelKeur
Werkzaamheden

Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijke organisatie met een transparant keurmerk dat de kracht van een onafhankelijke organisatie combineert met de ervaringen van klanten.

Als non-profit organisatie biedt Stichting WebwinkelKeur meer keurmerk voor minder. Leden van de stichting voldoen aan een strenge gedragscode en bieden door het plaatsen van het klikbare keurmerk met ervaringenpagina klanten de mogelijkheid om hun ervaring met de winkelier te delen. Hiermee is Stichting WebwinkelKeur het enige webwinkel keurmerk dat dubbele zekerheid biedt bij uw online aankopen.

Website Website bezoeken

040 Hosting


Sponsoring Grote zaal
Bedrijf 040 Hosting
Werkzaamheden

040Hosting biedt hoogwaardige hosting diensten tegen een betaalbare prijs aan particulieren en bedrijven over de hele wereld.
Shared-Hosting - Elastic-Hosting - Reseller-Hosting - Managed en Unmanaged Dedicated Servers, maar ook Domeinen, SSL certificaten en Backup Diensten.

040Hosting is al meer dan 10 jaar actief in webhosting en meer dan 20 jaar bezig met internet-technologieën.

040Hosting is beschikbaar in maar liefst 4 continenten en kan u kiezen uit maar liefst 7 landen; en 10 steden, Europese servers die zich in Straatsburg (FR), Düsseldorf (DE), Kent (UK), Amsterdam (NL), Haarlem (NL), Rotterdam (NL) bevinden en in de Verenigde Staten in Los Angeles en St. Louis maar ook op onze servers in Azië, Singapore en Sydney, Australia.

Website Website bezoeken

Connecting Connections


Sponsoring Kleine zaal
Bedrijf Connecting Connections
Werkzaamheden Connecting Connections ontwikkelt websites voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze specialisatie is het ontwerpen en bouwen van basis tot complexe Joomla websites altijd inclusief Webbeheersysteem. Op basis van uw wensen, uw doelstelling en uw kennis op het gebied van internet, kijken we samen hoe we het beste uw website kunnen invullen. Ook kunnen we uw bestaande website restylen of uitbreiden met modules, zoals: Twitter, Agenda, Blog, Forum, Gastenboek.
Website Website bezoeken

Jan van Kuijk


Sponsoring Welkomst koffie
Bedrijf Jan van Kuijk
Werkzaamheden Bouwen, beheren en vindbaar maken van Joomla! websites en webshops, dát is mijn wereld!
Website Website bezoeken

Friend of the Event

Jeroen Moolenschot - Joomill
Frank Tesink - Tesink Event Support & Training
JUG Breda is not affiliated with or endorsed by the Joomla!® Project or Open Source Matters. The Joomla!® name and logo is used under a limited license granted by Open Source Matters, the trademark holder in the United States and other countries.